Pilates & Essentricslessen - Djembe Drame

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Pilates 
in Amsterdam door Turid Dramé
Dag & Tijd
Ma 9.00-10.00 & Wo 10.45-11.45 in de Chassé Dance Studio's, Chasséstraat 64
Prijs
In de les zelf te betalen aan Turid: Proefles 10,- Losse lessen 12,50 euro & 10-strippenkaart 100 euro (= een jaar geldig!!)
Strippenkaart kun je ook overmaken op giro rekening NL79 INGB 0004 4855 27 tnv Djembé Dramé in Amsterdam
Meer Pilates
Ma 17.30-18.30 & 18.30-19.30 Sportschool Shape-All-In, Van Hallstraat 617: www.shape-all-in.nl & 20.00-21.00 Squash City www.squashcity.com 
Niveau
Voor iedereen!! Turid zorgt dat je op jouw niveau beweegt

Essentrics 
Essentrics is de effectieve combinatie van kracht- en flexibiliteitstraining. Dynamische stretches en vloeiende, versterkende bewegingen worden alle spieren van het lichaam weer met elkaar in balans gebracht. Zonder gewichten en ingewikkelde pasjes, dus voor iedereen geschikt. Na een les Essentrics voel je je je energieker, sterker en fitter. Essentrics is geschikt voor deelnemers van ieder niveau, leeftijd en voor vrouwen en mannen. De oefeningen zijn veilig en helpen bij het voorkomen en genezen van blessures en we bewegen op lekkere afwisselende muziek.
Locaties & tijden
Di 10.00-11.00 in Studio Anna Mora, Nieuwe Looiersstraat 21a www.studioannamora.com 
Di 19.00-20.00 in Squash City, Ketelmakerstraat 6 www.squashcity.com
Do 9.00-10.00 Chassé Dance Studio's chasse-dancestudios.nl 
Niveau
Voor iedereen!!             
Deelnemers over Turid's lessen:
“Ik ben met Essentrics begonnen uit nieuwsgierigheid en om te kijken of ik mensen die ik in behandeling heb kan doorsturen. Ik vind de lessen zo prettig dat ik vrij van mijn werk neem om ze te kunnen volgen. Ik heb een slechte rug en na de les voel ik me de hele dag veel beter. Turid heeft voor iedereen aandacht en let goed op de uitvoering van de bewegingen en heeft goede alternatieven voor als iemand als die ergens een beperking heeft. Turid is een uitstekende docent en leuk!’ Marianne (fysiotherapeut)

“I have been teaching dance classes for 10 years, and the classes were mostly full. So I recognize a good teacher, that's why I keep coming to Turids classes. 
At the moment I’m supporting csa (community supported agriculture) which means garden work. For that I need Turids lessons, especially Pilates & Essentrics, to have good healthy strong posture for the heavy field work. Her well teached classes are imported for me, for my body and spirit. Her way of teaching is personal, seeing everybody and supporting where necesary. With a big smile and possitieve vibes, we leave the room, feeling full of energy for the day in a good and well balanced body. Thank you Turid for the excellent classes and your beautiful energy and enthousiasm.” Gaia

“Ik werk als vrijwilligster en mantelzorgster (ben inmiddels met pensioen) en ben Pilates en Essentrics gaan doen omdat ik al jaren veel pijn in (onder)rug, bekken, heupen heb. Mijn houding is inmiddels verbeterd, waardoor ik veel minder pijn heb! Turid let bij iedereen goed op en verbetert waar nodig. Het hele lichaam onder de loep nemend. Turid geeft op een prettige, relaxte manier les, waardoor ik het volhoud!” Grace  

Turid Dramé:
"Als docent West-Afrikaanse dans, Pilates en Essentrics, heb ik altijd het plezier van bewegen aan anderen willen overbrengen: Hoe geeft beweging energie, bewustzijn en plezier? Afrikaanse dans is het ultieme bewegen met haar culturele achtergrond (bewegingen zijn hierbij ook een taal) en live muziek. Pilates is het plezier van het landen in je lichaam en het creëren van bewustzijn. Essentrics is het plezier van dynamisch bewegen, lichaamsbewustzijn en het uitbalanceren van je lichaam.
Om deze manier van bewegen over te brengen en de energie en plezier terug te ontvangen van mijn studenten is wat mij motiveert. Wanneer iemand mij na een les belt om te vertellen dat ze
weer over haar schouder kan kijken bij het autorijden maakt me gelukkig". 

Turid’s lessen zijn bekend om met plezier en op fijne muziek je lichaam soepel en sterk te maken. Met een soepele ruggenwervel en verlengde spieren, een mooie houding, goede ademhaling en een krachtige ‘core’ sta je anders in je leven en daaraan werkt Turid graag met je. Bewustwording van hoe je je lijf gebruikt, daarin verbetering, versoepeling en kracht brengen door oefeningen vanuit Polestar Pilates (gebaseerd op Joseph Pilates Methode en invloeden vanuit andere bewegingsvakgebieden met als aim: “Improvement through Movement”) die doorwerken in je dagelijkse leven. Essentrics kwam in 2014 op haar pad en het sloot perfect aan in Turid's idee van versoepelen, verlengen en versterken van je lijf zonder schade aan te richten, maar juist je houding te verbeteren en je goed in en met je lichaam voelen. En dat allemaal met een dosis humor en heerlijke muziek. Kom es een les uitproberen! 

 
 
aanmeldingsformulier Essentrics & Pilateslessen
Per deelnemer graag een aparte aanmelding


Tip

Pilateslessen op maandag
Pilates op woensdag
Essentrics op donderdag


Geef ter voorkoming van SPAM antwoord op de volgende eenvoudige vraag:

 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu